Sendikamızın Başkent Şubesine bağlı iş yerlerinde çalışan üyelerimiz için 10 hafta sürecek olan eğitim programımızın ikincisini gerçekleştirdik.
Düzenlediğimiz eğitim programına; Genel Başkan Yardımcımız Hasan Karaca, Genel Mali Sekreterimiz Korkut Gökbayrak, Güvenlik Merkez Şube Başkanımız Mustafa Dere, Kayseri Şube Başkanımız Şerif Efe Avcı, Başkent Şubemizin Yöneticileri ve çok sayıda üyemiz katılım sağladı.
Eğitim programımız, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için gerçekleştirilen saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımız ile başladı.
Başkent Şube Başkanımız Aydın Uçar’ın açılış konuşması ile devam eden programımızda, Genel Başkan Yardımcımız Hasan Karaca da kürsüye gelerek üyelerimize hitap etti.
Konuşmaların ardından; Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin Türkiye’de Sendikal Hareket, Basın Müşavirimiz Umut Emre Çınar ise, Etkili İletişim konulu sunumlarını gerçekleştirdi.