YÖNETİCİLERİMİZ ERZURUM’DA

1 Şubat 2019

Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ, Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK ve Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, 1 Şubat 2019 tarihinde Erzurum’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Yöneticilerimiz, Doğu Anadolu Bölge Temsilcimiz Sefa YILMAZ ve işyeri Baş Temsilcimiz Murat TAMCAHAN ile birlikte öğleden önce Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ndeydiler.

Burada ilk olarak 55’inci Ana Bakım Fabrika Müdürü Bakım Albay İbrahim KAYNAR ile makamında biraya gelen Yöneticilerimiz, daha sonra 55’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü İşçi Yemekhanesinde üyelerimizle öğle yemeği yediler.

Yemekte, üyelerimize hitaben bir konuşma yapan Genel Başkanımız Bayram BOZAL,  Sakarya Şubemiz bağlısı 1’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün özelleştirilme kararı başta olmak üzere Sendikamız ve çalışma hayatının gündemindeki önemli konularla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Yöneticilerimiz ayrıca dinlenme salonunda da üyelerimizle sohbet ettiler.

Yöneticilerimiz öğleden sonra ise Milli Savunma Bakanlığı Erzurum Tedarik Bölge Başkanlığını ziyaret ettiler. Yöneticilerimiz burada MSB Tedarik Bölge Başkanı İkmal Albay Metin ÇETİN’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Lojistik Destek Komutanı İkmal Binbaşı İlker GÖKDUMAN da hazır bulundu. Yöneticilerimiz, ayrıca Tedarik Bölge Başkanlığı’nda çalışan üyelerimizle de bir araya geldiler.