YÖNETİCİLERİMİZ AKSAZ’DA

26 Ocak 2022

Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA ve Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ, Muğla İl Temsilcimiz Musa YORGANCI ile birlikte 26 Ocak 2022 tarihinde Aksaz’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

İlk olarak Milli Savunma Bakanlığı Aksaz Onarım Destek Komutanlığına ziyarette bulunan Yöneticilerimiz, Aksaz Onarım Destek Komutanı Deniz Kıdemli Albay Şevket YÜRÜK ile makamında görüştüler. Daha sonra üyelerimizle işçi yemekhanesinde öğle yemeği yediler. Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, yemekte üyelerimize hitaben bir de konuşma yaptı. Ziyarette Yöneticilerimiz, işyeri temsilciliğinde de üyelerimizle bir araya gelerek Sendikamız ve çalışma hayatının gündemindeki konularla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Aksaz Programında Yöneticilerimiz, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Aksaz Bakım Onarım ve İstihkâm Komutanı Deniz İstihkâm Albay Tarık ÖZTÜRK, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İkmal Destek Komutanı İkmal Albay İbrahim DOĞAN ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 1’inci Deniz İstihkâm Tabur Komutanı Deniz İstihkâm Yarbay Tahsin TUNÇ’u ayrı ayrı ziyaret ettiler.