ÜYELERİMİZ İSTANBUL’DA DA TERÖRÜ LANETLEDİ

9 Eylül 2015
Terör olaylarını protesto etmek için İstanbul Anadolu Yakası Şubemize örgütlü olduğu işyerlerinde çalışan üyelerimizde terörü lanetlemek için meydanlara indi. 8 Eylül 2015 tarihinde İstanbul Tersane Komutanlığı’nda çalışan üyelerimiz, 9 Eylül 2015 tarihinde ise İstanbul Dikimevi Müdürlüğü’nde çalışan üyelerimiz, terör olaylarını protesto için yürüyüş yaptı.
İstanbul Anadolu Yakası Şubemizin organize ettiği her iki yürüyüşte de üyelerimiz “Kahrolsun PKK”, “Askere Uzanan Eller Kırılsın”, “Polise Uzanan Eller Kırılsın”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez “ şeklinde sloganlar atarak terör olaylarını protesto ettiler. Yürüyüşlerde, şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını ardından İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Emin GÖDEK basın açıklaması yaptı. GÖDEK, açıklamasında, teröre karşı tek vücut olma çağrısında bulundu.
Teröristlerin ve destekçilerinin yapılan terör saldırıları ile amacına ulaşamayacağını belirten GÖDEK, “Yaşadığımız her acı bize teröre karşı daha dirayetli ve dik olmayı ve de törerle mücadelede tavizsin olmayı öğretmiştir. Tüm dünya bilsin ki bu millet terör örgütünün alçakca eylemlerine asla boyun eğmedi eğmeyecektir” dedi.
Her iki yürüyüşte, Şube Başkanımız GÖDEK’in açıklamalarının ardından olaysız sona erdi.