SENDİKAMIZ YANAN CİĞERLERİMİZE SU SERPTİ

2 Ağustos 2021

Güzel ülkemizin ciğerleri ormanlarımız ne yazık ki 6 gündür alev alev yanıyor.  Binlerce hektar ormanlık alanın yok olmasına neden olan yangınla mücadele ve yanan orman arazilerinin yeniden hayat bulması için Sendikamız, Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfına (OGEM-VAK) Türk Harb-İş Sendikamız ve Her Bir Üyemiz İçin Fidan dikilmek üzere bağışta bulundu.

Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA ve Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ, 2 Ağustos 2021 tarihinde OGEM-VAK Genel Müdürü Mustafa AKKIZ ile makamında bir araya gelerek bağış makbuzunu teslim ettiler.

Görüşmede ayrıca Sendikamız adına ve üyelerimiz için dikilecek fidanlarla Hatıra Ormanı oluşturulması için Genel Başkanımız SOYDAN ve OGEM-VAK Genel Müdürü AKKIZ ortak protokol imzaladılar.

Devleti ve milletiyle birlik ve beraberlik içinde verdiği mücadele sonucu ormanlarımızın eskisinden daha da güzel bir şekilde hayat bulacağından emin olan Türk Harb-İş Sendikamız, ülkesi için her konuda olduğu gibi bu konuda da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir.