SENDİKAMIZ DEPREM YARALARINI SARMAK İÇİN BÖLGEDE

13 Şubat 2023

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi derinden etkileyen depremin yaralarını sarmak için Türkiye’nin birçok yerinden bölgeye giden üyelerimiz ile birlikte Genel Merkez Yöneticilerimiz ve şube yöneticilerimiz de bölgeye giderek yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Yöneticilerimiz, depremin yaşandığı ilk günden itibaren depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermek için işyerlerinde canla başla üreten üyelerimiz dışında, yardım malzemesi desteği veren ve bizzat kurtarma çalışmalarına katılan üyelerimizin yanında yer almak için 13 Şubat 2023 tarihinde bölgeye gittiler.

Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA, Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ ve şube yöneticilerimiz, deprem bölgesine gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde ilk olarak İskenderun’da Sendikamız bağlısı işyerlerinde çalışan üyelerimiz ile bir araya geldiler. Ardından Hatay merkeze geçen yöneticilerimiz, burada da kurtarma çalışmalarına katılan üyelerimiz ile görüştüler.

Ziyaretlerinde üyelerimiz başta olmak üzere depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Türk Harb-İş Camiası olarak depremzedelerimize destek amacıyla her türlü imkânın seferber edildiğini ve edilmeye devam edeceğini söyledi.

Devletin kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarıyla ülke olarak depremzedelerimizin yanında olunduğunu dile getiren Genel Başkanımız SOYDAN, ülkemizin bu kötü günleri birlik ve beraberlik içinde en kısa zamanda atlatılacağına vurgu yaptı.

Genel Merkez ve Şube yöneticilerimizin deprem bölgesi ziyaretlerinden görüntüler: