ŞEHİTLERİMİZ TAMKOÇ VE KOYUNCU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

21 Temmuz 2016

Trabzon’un Maçka İlçesi’nde 19 Temmuz 2016 tarihinde 3 polisimizin şehit olduğu çevik kuvvet polisine yönelik terörist saldırıda hayatını kaybeden 5. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’nda çalışan üyemiz Murat TAMKOÇ’un amcasının oğlu şehit Çağdaş TAMKOÇ ile 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan  saldırıda şehit edilen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer KOYUNCU, 20 Temmuz 2016 tarihinde Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazın ardından defnedildiler.

Şehit TAMKOÇ ile şehit KOYUNCU’nun cenaze törenine, şehitlerin aileleri yanında TBMM Başkanı İsmail KAHRAMAN, eski  TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ, BBP Genel Başkanı  Mustafa DESTİCİ, Ankara Valisi Mehmet KILIÇLAR, EDOK Komutanı Orgeneral Kamil  BAŞOĞLU, GATA Komutanı Korgeneral Ömer PAÇ, 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Metin GÜRAK, milletvekilleri, Sendikamız adına ise Genel Başkanımız Bayram BOZAL ve Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Bekir TARHAN’ında aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaşımız katıldı.