ŞEHİT KAYIŞ TOPRAĞA VERİLDİ

20 Şubat 2016

Ankara’da 17 Şubat 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri personel servis araçlarına yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden Milli Savunma Bakanlığı Sağlık Dairesi Başkanlığı’nda sivil memur olarak çalışan Fevziye KAYIŞ, Çorum’da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit KAYIŞ, 19 Şubat 2016 sabahı Ankara Adli Tıp Kurumu’nda işlemleri tamamlandıktan sonra Çorum’ götürüldü. Şehit Fevziye KAYIŞ’ın kendisi gibi Milli Savunma Bakanlığı’nda görev yapan Endüstri Mühendisi eşi OSMAN KAYIŞ, baba evinde taziyeleri kabul etti. Şehit KAYIŞ daha sonra cenaze töreni için Ulu Cami’ye getirildi. Devlet erkanı, askeri yetkililer ve Sendikamız adına Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ, Genel Başkan Danışmanı İlyas TOPÇUOĞLU, Ankara Şube Mali Sekreteri Ökkeş ERDEM ve Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Bekir TARHAN ile ailesi ve  yüzlerce vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından Şehit KAYIŞ, toprağa verildi.