SAVUNMA POLİTİKALARIMIZ MİLLİ ONURUMUZDUR

15 Aralık 2020

Savunma Sanayimiz milletimizin yüz akı, bağımsız Türkiye’nin gücü ve güvenç kaynağıdır. Savunma Sanayimizin millileştirilmesi ve dışa bağımlılıktan kurtarılmasına yönelik büyük hedefler milletimiz ve geleceğimiz için gurur ve umut kaynağıdır.

Milli Savunma politikalarımız üzerinden Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak isteyen emperyalist ABD ve sömürgeci zihniyetten kurtulamamış belli başlı Avrupa ülkelerinin sözde yaptırımları; bağımsız ve güçlü Türkiye hedeflerimize daha kararlı şekilde kenetlenmemizi sağlaması dışında zerre kadar değer taşımamaktadır. Terör örgütlerini himaye ederek ülkemiz ve bölgemizde insanlık dışı politikalar güden, sözde yaptırımlarıyla düşmanca tavrını yeniden ortaya koyan ABD’nin bu tavrını şiddetle kınıyoruz.

Milli Savunma için alın teri döken İşçilerin Sendikası olarak; Türkiye Cumhuriyetimizin kadim devlet ve medeniyet birikimleri ile bölgesinde ve küresel alanda hak ettiği konuma savunma sanayimiz başta olmak üzere bütün alanlarda milli kalkınma hedefleriyle ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Bu inançla savunma sanayimizin bugünü ve geleceği adına her platformda Milli Savunma Politikalarımızın etkinliği için millileşme politikalarının önemini ve gerekliliğini savunuyoruz. Türk Harb İş Sendikamız, emperyalizme karşı en diri güç olan Türkiye Cumhuriyeti’nin milli hedeflerini her şartta ve koşulda sonuna kadar desteklemeye devam edecektir.

Türk Harb-İş Sendikası

Genel Merkez Yönetim Kurulu