SAVUNMA ÇALIŞANLARINDAN ANKARA’DA TERÖRE KARŞI BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

17 Eylül 2015

Ankara Şubemiz, Ankara 1 No’lu Şubemiz üyeleri ile Özel Güvenlik Şubemiz ve SİME-SEN üyesi memurlar, 16 Eylül 2015 tarihinde mesai çıkışı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 5’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı önünde toplanarak teröre karşı birlik yürüyüşü yaptı.

Yürüyüşe, Şube Yöneticilerimiz, SİME-SEN Yöneticileri ve 3 binin üzerinde çalışanın yanında Genel Merkez Yöneticilerimiz de katıldı. Türk bayrakları ve terörü lanetleyen sloganlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüşün ardından şehitlerimiz için saygı duruşu, istiklal marşı ve dualar okundu.  Basın açıklamasını ise Genel Başkanımız Bayram BOZAL yaptı. BOZAL açıklamasında, Milli birliğimizi ve huzurumuzu hedef alan kirli oyunların yeniden sahnelendiği günler yaşadığımızı belirterek, “Milletimizin birliğine, vatanımızın bütünlüğüne kast eden hain terör örgütüne ve arkasındaki şer güçlere karşı, bu vatanın sahipsiz olmadığını haykırmak için bugün meydanlardayız” dedi.

“Kahpece saldırılarda gencecik fidanlarımızı şehit verdik. Bu yüzden vatan savunmasına emek veren çalışanlar olarak, hain terör örgütüne ve arkasındaki şer güçlerine karşı tek ses ve tek yürek halinde diyoruz ki; ‘ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ’ ” diyen BOZAL, şunları söyledi:

“Türkiye’yi bölgemizdeki kaos ortamına çekmek isteyen küresel şer şebekeleri, maşa olarak kullandığı hain terör örgütünü bir kez daha sahaya sürmüştür.

Şer odakları bir taraftan terör saldırıları planlarken, diğer taraftan kardeş kavgasını körüklemektedir.

Millet olarak son derece dikkatli olmak ve ülkemizde sağduyuyu hakim kılmak için tarihi bir sorumlulukla karşı karşıyayız.

Bin yıllık kardeşliği bozmaya çalışanlara, Ülkemizi Irak’a, Suriye’ye çevirmek isteyenlere verilecek en güzel cevap bin yıllık kardeşliğimize sahip çıkmak olacaktır.

Türk Milletinin destansı yüreği her türlü oyunu bozmaya yetecektir.”

Genel Başkanımız BOZAL’ın,“Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla Çerkeziyle birlikte Türkiyeyiz diyor, doğusuyla batısıyla kuzeyi ile güneyi ile bütün vatandaşlarımızı teröre karşı milli birliğimize kardeşliğimize sahip çıkmaya çağırıyorum” sözleriyle tamamladığı açıklamasının ardından yürüyüşe katılanlar olaysız bir şekilde dağıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ