SAKARYA ŞUBE ÜYE EĞİTİMİ

13 Aralık 2013
Sendikamız üye eğitimlerine aralıksız devam ediyor. 7 Aralık 2013 tarihinde Sakarya Şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimiz eğitim için Yalova Tesisleri’ndeydi. Genel Merkez Yönetiminden Genel Başkan Bayram Bozal, Genel Başkan Yardımcıları Yüksel İlbeyli ve İdris Keşan ile Genel Eğitim Sekreteri İbrahim Kılıç’ın da katılımıyla yapılan Eğitim Programı, Şube Başkanı Yaşar Yavuz’un kısa konuşması ile başladı.

Eğitim Programına, Genel Başkanımız Bayram Bozal’ın sendikanın ve çalışma hayatının gündemindeki önemli konularına değindiği konuşması ile devam edildi. Bozal, konuşmasında geçtiğimiz aylarda imzalanan Milli Savunma Bakanlığı 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ile Türk Harb-İş Sendikası üyelerinin son dönemlerin en iyi toplu iş sözleşme haklarını elde ettiğini söyledi. Yönetim olarak, üye için, üye adına yılmadan yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini anlatan Bozal, bundan sonrada aynı özveri ile çalışacaklarını bildirdi. Genel Başkan Bozal, konuşmasında teşkilatla ilgili gerçeği yansıtmayan iddialara da açıklık getirdi.
Türk Harb-İş Sendikası üyelerinin savunma sanayi için büyük önem taşıdığını anlatan Bozal,  “Gecesini gündüzüne katarak çalışan milli savunma işçilerinin üretimdeki katkılarını kamuoyu ile paylaşmak için şubelerimizin bulunduğu tüm illerde panel düzenliyoruz. Bu panellerimiz sayesinde milli savunma sanayinin bilinmeyen kahramanlarından artık herkes haberdar olacak” dedi.

Genel Başkan Bozal’ın konuşmasının ardından Sendikamız Eğitim Müdürü Tarkan Zengin ve Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul İl Müdür Yardımcısı Murat Özdamar, sunumlarını yaptılar. Eğitim programının ardından katılan üyelere sertifika verildi.