SAKARYA ŞUBE 16. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

2 Mayıs 2018

Sakarya Şubemiz 16. Olağan Genel Kurulu, 28 Nisan 2018 tarihinde Serdivan Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Vatan savunması için şehit olanlar ile iş kazasında hayatını kaybeden emekçiler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Genel Kurulda, Divan Başkanlığına Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Divan Başkan Yardımcılığına Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, Divan Kâtipliğine Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK, Divan üyeliklerine ise Eskişehir Şube Başkanımız Şenol YILMAZ ve Adana Şube Başkanımız Erdal AKALIN seçildi.

Genel Merkez Yöneticilerimiz ile Şubelerimizin Yöneticileri yanında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Zihni AÇBA, MHP Sakarya İl Başkanı Avukat Levent BÜLBÜL başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, TÜRK-İŞ  Sakarya İl Temsilcisi  Cemal YAMAN ve TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların şube başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Genel Kurulda, Genel Mali Sekreter Haldun KURUBACAK, Şube Başkanımız Yaşar YAVUZ ve Genel Başkan Bayram BOZAL delegasyona hitap etti. Konuşmalarının ardından, söz alan delegelerin konuşmaları ve sonrasında yapılan seçimde yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu şu şekilde belirlendi.

Şube Başkanı: Yaşar YAVUZ

Şube İdari Sekreteri: İsa KAYA