MSB ANKARA EKMEK FABRİKA KOMUTANLIĞINI ZİYARET

4 Şubat 2019

Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK, Başkent Şube Başkanımız Alaattin SOYDAN, Başkent Şube Mali Sekreteri Süleyman DEMİR, 29 Ocak 2019 tarihinde Milli Savunma Bakanlığı Ankara Ekmek Fabrika Komutanlığı’na ziyarette bulundular.

Yöneticilerimiz Ankara Ekmek Fabrikası Komutanlığı’nda ilk olarak İşyeri Komutanı Albay Metin ERK ile makamında bir araya geldiler. Yöneticilerimiz daha sonra Albay ERK ile birlikte Ekmek Fabrikası’nı ziyaret ettiler. Albay ERK burada Yöneticilerimize, fabrikada ekmek üretiminin daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda yapılabilmesi için 2 adet  ekmek üretim hattının üretim bantları yenilenerek ve üretime yeni bantlar ile devam edildiği, ayrıca fabrikasının altyapısının tümden değiştirilmesiyle ilgili projenin tamamlandığı ve önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılacağı konularında bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette Yöneticilerimiz, Ekmek Fabrikası’nda çalışan üyelerimizle çalışma ortamlarında ve dinlenme odasında görüşme ve kısa da olsa Sendikamızın gündemindeki konuları değerlendirme fırsatı da buldular.