MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

10 Ekim 2015

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan hain terör örgütü, 10 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan DİSK, KESK, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ile sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği  “Emek, barış, demokrasi” mitingi öncesi, toplanma alanı Ankara Tren Garı karşısında iki ayrı patlama gerçekleştirerek acımasız ve vicdansız yüzünü bir kez daha göstermiştir.  Yaşanan hain saldırıda onlarca vatandaşımızın ölmesi, yüzlerce vatandaşımızın yaralanması nedeniyle ülkemiz bir kez daha yasa boğulmuştur.

Herkes bilmelidir ki yıllarca terör nedeniyle büyük bedeller ödeyen bu millet,  hain saldırılar gerçekleştiren terör örgütlerinin alçakça eylemlerine asla boyun eğmedi, eğmeyecektir. Bu millet terörün yok edilmesi ve kaynaklarının kurutulması için birlik ve dayanışma içinde hareket ederek, terör örgütü ve uzantılarını er ya da geç yok etmesini bilecektir.

Türk Harb-İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu olarak bir kez daha terörist saldırıları lanetliyor, Ankara’da gerçekleştirilen menfur saldırı sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.