MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZ İSTANBUL’DA

17 Ekim 2016

Genel Merkez Yöneticilerimiz bir dizi programa katılmak için 14 Ekim 2016 tarihinde İstanbul’daydı.

Merkez Yöneticilerimiz İstanbul’da ilk olarak, İstanbul Şube Yönetimimizle beraber, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yunus Emre KARAOSMANOĞLU başkanlığında işyeri ziyaretleri gerçekleştiren Milli Savunma Bakanlığı Heyeti ve İstanbul Tersane Komutanı Tümamiral Ahmet ÇAKIR ve Tersane çalışanlarıyla İstanbul Tersane Komutanlığı Mescidinin açılışını yaptılar. Heyet, mescit açılışının ardından törene katılanlarla Cuma Namazı kıldı.

Yöneticilerimiz, Cuma namazı sonrası heyetle birlikte İstanbul Tersane Komutanlığı İşçi Yemekhanesinde üyelerimizle yemek yediler.

Heyet, daha sonra Milli Gemi (MİLGEM) projesi çerçevesinde İstanbul Tersane Komutanlığı çalışanlarınca yapımı gerçekleştirilen TCG Burgazada (F-513) Korveti ve Tersane Komutanlığı Kart Atölyesi’ni gezdiler.

Yöneticilerimiz, akşam saatlerinde ise İstanbul Şubemizin Danışma ve Temsilci Kurulu toplantısına katıldılar. 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında şehit olan üyemiz KÖKSAL KARMİL’in isminin verildiği salonda gerçekleştirilen toplantıda, Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Danışma ve Temsilci Kurul üyelerine hitaben ülke gündemi ile çalışma hayatı ve Sendikamızın gündemindeki konuları değerlendiren bir konuşma yaptı. BOZAL, ayrıca kurul üyelerinden gelen sorulara da cevap verdi.