KONYA ŞUBE İSG EĞİTİMİ

2 Haziran 2015
Sendikamızın İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ile Sendikamız tarafından ortak düzenlenen eğitim programına, Konya Şubemizin örgütlü olduğu İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Bölge Komutanlığı çalışanları ile devam edildi.

1 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen Eğitim Programı, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KILIÇ, Konya Şube Başkanımız İsmail ALICA, Şube Yönetimi ile Jandarma Bölge Komutanlığı’ndan Yarbay Eyüp AKTAŞ, Binbaşı Hıdır İhsan KAN, Yüzbaşı Semih EROĞLU, İşyeri Temsilcimiz Cengiz KIRKAŞ, İl Jandarma Komutanlığı’ndan Yarbay Gürgün DERELİOĞLU, Yüzbaşı Can AKKUŞ, İşyeri Temsilcimiz Mehmet AKYILDI, Karaman Jandarma Komutanlığı İşyeri Temsilcimiz Şenol AYASLAN’ın da aralarında bulunduğu üyelerimiz, subay, astsubay ve sivil memurlarından oluşan 100 kişinin katılımıyla yapıldı.

Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KILIÇ’ın başta iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere çalışma hayatının gündemindeki konuları değerlendirdiği konuşmasıyla başlayan eğitim programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan YAVUZ ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in sunumları ile tamamlandı.