KONYA İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

19 Haziran 2014
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Sendikamızın ortak yürüttüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen eğitim programına, 17 Haziran 2014 tarihinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı 56’ıncı Bakım Merkezi Komutanlığı’nda devam edildi.

Genel Başkanımız Bayram Bozal, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İlbeyli, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç ve Konya Şube Yönetimi ile 240 çalışanın katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programı öncesi Yöneticilerimiz, 56’ıncı Bakım Merkezi Komutanı Bakım Albay Sinan Eren’i ziyaret etti. Ziyarette, Genel Başkanımız Bayram Bozal, İşyeri Komutanı Bakım Albay Eren’e Türk Bayrağı hediye etti. Bakım Albay Eren’e ziyaretin ardından Yöneticilerimiz öğle yemeğini, işçi yemekhanesinde üyelerimizle birlikte yedi. Yemekte, Genel Başkan Bozal üyelerimize hitaben bir de konuşma yaptı.

Yöneticilerimiz daha sonra, üyelerimizin çalışma ortamını yerinde izlemek için atölyeleri dolaştılar. 56’ıncı Bakım Merkezi Komutanlığı Teknik Müdürü Bakım Yarbay Kerim Boğatur’un da eşlik ettiği atölye ziyaretlerinin ardından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programına geçildi. Genel Başkanımız Bayram Bozal’ın açılış konuşması ile başlayan eğitim programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan Yavuz ile Eğitim Müdürümüz Tarkan Zengin’in iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili sunumlarıyla tamamlandı. Yöneticilerimiz, akşam saatlerinde de Şube Hizmet Binası’nda ANT çalışanları ile biraraya gelerek sohbet ettiler.