KOCAELİ ŞUBE ÜYE EĞİTİMİ-2

30 Aralık 2019

Kocaeli Şubemiz bağlısı işyerlerinde çalışan yeni üyelerimiz için 28-29 Aralık 2019 tarihlerinde Yalova Tesisimizde eğitim programı düzenlendi.

Program, Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA, Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ ve Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, Kocaeli Şube Başkanımız Turhan YILDIZ ile Kocaeli Şube Yöneticilerimiz ve 230 yeni üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Şube İdari Sekreterimiz Korkut GÖKBAYRAK’ın açılışını yaptığı eğitim programında, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN üyelerimize hitap etti. Genel Başkanımız SOYDAN, konuşmasında Sendikamız, çalışma hayatı ve ülkemizin gündemindeki önemli konularla ilgili görüşlerini dile getirdi.

İstanbul Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Murat ÖZDAMAR ve Genel Başkan Danışmanımız Tarkan ZENGİN sunumlarından sonra program,  Yöneticilerimiz üyelerimizden gelen soruları cevaplaması ile tamamlandı.