KOCAELİ ŞUBE İSG EĞİTİMİ-2

3 Kasım 2016

Sendikamızın Savunma ve Güvenlik İş Kolunda İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünü Geliştirme Eğitim Projesi kapsamında yürütülen eğitim programının 3’üncü döneminde, 3 Kasım 2016 tarihinde Kocaeli Şubemize bağlısı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Torpido Test ve Mühimmat Transit Depo Komutanlığı ile Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda ayı ayrı eğitim verildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sendikamızın ortak düzenlemiş olduğu Torpido Test ve Mühimmat Transit Depo Komutanlığı’ndaki eğitim programına, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ, Kocaeli Şube Başkanımız Turhan YILDIZ ve Şube Yönetimi ile üyelerimiz, subay ve astsubaydan oluşan 50 kişi katıldı.

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı’ndaki eğitim programına ise, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ, Kocaeli Şube Başkanımız Turhan YILDIZ ve Şube Yönetimi yanında 75 kişi katıldı.

Her iki eğitim programının açılışını Kocaeli Şube Bakanımız Turhan YILDIZ yaptı. Eğitim programları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Kenan YAVUZ ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in sunumlarıyla sona erdi.