KOCAELİ ŞUBE 17’NCİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

22 Mart 2023

Kocaeli Şubemizin 17. Olağan Genel Kurulu, 18 Mart 2023 tarihinde Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yapıldı. Genel Kurulda seçilen Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyeleri, 22 Mart 2023 tarihinde mazbatalarını alarak görevlerine başladılar.

Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Yöneticilerimiz, Bölge ve İl Temsilcilerimiz ile Gölcük Kaymakamı Yusuf ÖZDEMİR, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım SEZER, TÜRK-İŞ İstanbul 1. Bölge Temsilcisi Adnan UYAR’ın da katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurul’da, Divan Başkanlığına Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Divan Başkan Yardımcılığına Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ, Divan Kâtipliğine Başkent Şube Başkanımız Aydın UÇAR,  Divan üyeliklerine ise Güvenlik Merkez Şube Başkanımız Mustafa DERE, Adana Şube Başkanımız Erdal AKALIN ve İzmir Şube Başkanımız Selim ULUSOY seçildi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Genel Kurul, Şube Başkanı Korkut GÖKBAYRAK’ın açılış konuşması, Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, TÜRK-İŞ İstanbul 1. Bölge Temsilcisi Adnan UYAR ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım SEZER’in selamlama konuşmaları ile devam etti.

Genel Kurul’da, Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat depremleri ile 29. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi başta olmak üzere Sendikamız, çalışma hayatı ve ülke gündemindeki konuları içeren bir konuşmayla delegasyona hitap etti.

Yönetim ve Denetleme Kurulu raporlarının görüşülmesi ve zorunlu organların seçimleriyle tamamlanan Kocaeli Şubemizin 17’nci Olağan Genel Kurulu’nda, Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu.

Şube Başkanı:

Korkut GÖKBAYRAK

Şube 2.Başkanı:

Yasin ÖZGÜR

Şube İdari Sekreteri:

Şakir AKÇER

Şube Mali Sekreteri:

Selami BULUT

Şube Eğitim ve Teşkilat Sekreteri:

Ümit PEKCAN

DENETLEME KURULU