KAYSERİ’DE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

5 Haziran 2014

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Sendikamızın ortak yürüttüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen eğitim programına, Kayseri Şubemize bağlı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı çalışanları ile devam edildi.

Bugüne kadar 5 ayrı günde 7 iş yerinde gerçekleştirilen eğitimlerin 2’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’ndaki bölümü, 3 Haziran 2014 tarihinde Genel Başkanımız Bayram Bozal, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İlbeyli, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç, Kayseri Şube Yöneticileri ve İşyeri Komutanı Albay İsmail Amanvermez’in de aralarında bulunduğu işveren temsilcileri ile yaklaşık 900 çalışanın katılımıyla yapıldı.

İşyeri Komutanı Albay Amanvermez ve Genel Başkanımız Bayram Bozal’ın açılış konuşmaları ile başlayan eğitim programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan Yavuz ile Türk-İş Eğitim Uzmanı Özcan Karabulut iş sağlığı ve güvenliği için alınması gereken önlemleri ile ilgili detaylı bilgi veren sunumlarıyla tamamlandı.