KAYSERİ ŞUBE İSG EĞİTİMİ-2

13 Aralık 2016

Sendikamızın Savunma ve Güvenlik İş Kolunda İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünü Geliştirme Eğitim Projesi kapsamında yürütülen eğitim programına, 13 Aralık 2016 tarihinde Kayseri Şubemiz bağlısı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı eğitimiyle devam edildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sendikamızın ortak düzenlemiş olduğu eğitim programı öncesi Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ ve Kayseri Şube Yönetimimiz, K.K.K. 2’inci Ana Bakım Merkezi Komutanı Bakım Albay Tayfun TÜRKOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Yöneticilerimiz ve işveren temsilcileri, yaklaşık 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programına katıldılar. 2’inci Ana Bakım Merkezi Komutanı Bakım Albay Tayfun TÜRKOĞLU ve Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ’ın açılış konuşmalarıyla başlayan eğitim programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Kenan YAVUZ ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in sunumlarıyla tamamlandı. Eğitim programının sonunda 2’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’ndan emekli olan üyelerimize plaket verildi.