KAYSERİ ŞUBE İSG EĞİTİMİ-2

18 Ekim 2018

Sendikamızın İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünü Geliştirme Eğitim Projesi kapsamında Milli Savunma Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ortak yürütülen eğitimlere, 18 Ekim 2018 tarihinde Kayseri Şubemiz bağlısı Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 2’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde devam edildi.

İki ayrı oturumda 300’er olmak üzere toplamda 600 kişiden oluşan sivil memur ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programının öğleden önceki oturumunu Kayseri Şube Başkanımız Özgür ÖZSOY açtı. Ardından Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ de iş sağlığı ve güvenliğinin önemine vurgu yapan konuşmasıyla katılımcılara hitap etti.

Eğitim programının öğleden sonraki bölümünü ise Uçak Fasbat Müdürü Hava Mühendis Yarbay Hüseyin Şaban EKMEKCİ açtı. Şube Başkanımız Özgür ÖZSOY’un katılımcıları selamlamasının ardından Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ açılış konuşması yaptı.

Her iki eğitim programı, Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in sunumlarıyla tamamlandı.