KAYSERİ ŞUBE İSG EĞİTİMİ-1

18 Ekim 2018

Sendikamızın İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünü Geliştirme Eğitim Projesi kapsamında Milli Savunma Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ortak yürütülen eğitimlere, 17 Ekim 2018 tarihinde Kayseri Şubemiz bağlısı Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 2’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde devam edildi.

Eğitim programı, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ, Kayseri Şube Yöneticilerimizle 2’inci Ana Bakım Fabrika Müdürü Bakım Albay Tayfun TÜRKOĞLU yanında subay, astsubay, memur ve üyelerimizden oluşan 600 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliğine katkı veren çalışanlara takdir belgesi verilmesiyle başlayan programın açılışı konuşmasını, Fabrika Müdürü Bakım Albay Tayfun TÜRKOĞLU yaptı.

Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ de programında, iş kazaları ve meslek hastalıklarının çalışma hayatının en önemli gündemi olduğuna dikkat çektiği konuşmasıyla katılımcılara hitap etti.

Program, Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in sunuyla tamamlandı. Eğitim programı sonrası Fabrika Müdürü Albay TÜRKOĞLU, Yöneticilerimizi makamında ağırladı.