KAYSERİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ-2

20 Haziran 2014
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Sendikamızın ortak yürüttüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen eğitim programı Kayseri Şubemize bağlı Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’nda 19 Haziran 2014 tarihinde yapıldı.

Genel Başkanımız Bayram Bozal, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İlbeyli ve Kayseri Şube Yönetimi ile 250 çalışanın katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programı, öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturumda yapıldı. Genel Başkanımız Bayram Bozal’ın açılış konuşması ile başlayan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan Yavuz ile Eğitim Müdürümüz Tarkan Zengin’in sunumlarıyla tamamlandı.

İşyeri ziyaretleri
Yöneticilerimiz, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı kapsamında bulundukları 2’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’ndaki atölyeleri de ziyaret etti. Başta Uçak Fasfat Müdürlüğü olmak üzere 2’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı atölyeleri dolaşan Yöneticilerimiz Hava Personel Üsteğmen Gökhan Demiraldı eşliğinde, üyelerimizin çalışma ortamlarını ve milli ekonomiye katkılarını yerinde inceleme fırsatı buldular.