İZMİR ŞUBE TEMEL ÜYE EĞİTİMİ

5 Kasım 2018

Sendikamız temel üye eğitim programı kapsamında İzmir Şube bağlısı işyerlerinde çalışan üyelerimiz için düzenlenen program 200 üyemizin katılımıyla,  3 Kasım 2018 tarihinde Yalova Tesisimizde gerçekleştirildi.

Açılışını Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK’ın yaptığı eğitim programında, Genel Başkanımız Bayram BOZAL, milli savunma işyerlerinde yeniden yapılanma ve yeni işçi alımı, enflasyon artışı ve ücretlerde erime, taslak çalışmalarına başlanan Sendikamız ile NATO Müttefik Kara Komutanlığı arasında yürütülecek 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ile 2019 yılı kamu toplu iş sözleşmeleri gibi çalışma hayatı ve Sendikamızın gündemindeki önemli konuları içeren bir konuşmayla üyelerimize hitap etti.

Genel Başkanımız BOZAL’ın konuşmasının ardından program, Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in  “Türkiye’de Sendikal Hareket” başlıklı sunumuyla devam etti.  Eğitim programının sonunda ise Genel Başkanımız BOZAL ve Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK üyelerimizden gelen sorularını cevapladılar.