İşyeri ziyaretlerine Kayseri Şube bağlısı işyerleriyle devam edildi

4 Nisan 2012
İşyeri ziyaretlerine Kayseri Şube bağlısı işyerleriyle devam edildi

Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Yönetimi Kurulu, işyeri ziyaretleri kapsamında Kayseri’deki işyerlerini ziyaret ederek tezgah başında görüştükleri işçilerden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
Genel Başkan Bayram Bozal, Genel Başkan Yardımcıları İdris Keşan ve Yüksel İlbeyli ile Genel Eğitim Sekreteri Hamza Akyüz’den oluşan Yönetim Kurulu ve Kayseri Şube yöneticileri, Kayseri’deki Türk Harb-İş Sendikası bağlısı işyerlerini tek tek gezdiler. İlk ziyaretlerini 28 Mart 2012 tarihinde 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’na yapan Yöneticilerimiz, 2’nci Hava İkmal Bakım Komutanı ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Ali Demirel ile makamında görüştü. Görüşmenin ardından işyerlerini ziyaret eden Yöneticilerimiz, atölyeleri dolaşarak tezgah başındaki işçilerle sohbet ettiler. Atölye ziyaretlerinde ilk yerli uçak Rahvan hakkında bilgi alan Yöneticilerimiz, Rahvan’a binerek incelemede bulundular. Genel Merkez Yöneticilerimiz ayrıca yerli üretimimiz olan Koca Yusuf bomba yükleme aracını da yerinde incelediler. İşyeri ziyaretlerinden sonra öğle yemeğinde de işçilerle bir araya gelindi. Türk Harb-İş Genel Başkanı Bayram Bozal, burada işçilere hitaben bir de konuşma yaptı.

Genel Merkez Yöneticilerimiz aynı gün Türk-İş’in Kayseri’deki İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri’ni takip eden üyelerimizin sertifika törenine katıldılar. Genel Başkan Bayram Bozal ise akşam saatlerinde Kayseri Şube’de üyelerle bir araya gelerek çalışanların sorularına cevap verdi.

Türk Harb-İş Genel Merkez Yöneticileri, 29 Mart 2012 tarihinde ise 2’nci Anabakım Merkezi Komutanlığını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Bakım Albay Birol Çokça ile görüşen Yöneticiler, atölyeleri de tek tek ziyaret gezdiler. Burada yerli üretim M60 Kayan Köprü Projesi anlatıldı ve çalışma kabiliyeti ile ilgili gösteri yapıldı. Öğle yemeğinde biraraya geldiği işçilere kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Bayram Bozal, akşam da şubede işçilerden gelen sorulara cevap verdi.
Genel Merkez Yöneticileri’nin 30 Mart 2012 tarihindeki ziyaretleri ise Uçak Fasbat Müdürlüğü işyeri ile başladı. Öğleden sonra 12. Hava Ulaştırma Ana Üst Komutanlığı ziyaret edildi. İşyeri Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mehmet Cahit Bakır’ı makamında ziyaret eden Yöneticilerimiz ayrıca İstikam Bakım Tabur Komutanı Hava İstikam Bakım Binbaşı Resul Tayfur ile de görüştüler. Yöneticilerimiz burada da işçilerle bir araya geldiler. Son olarak Kayseri Doğu Bölge ANT Depo Müdürlüğünü ziyaret eden Yöneticilerimiz, burada da işyeri Müdürü Beyler Kılıç tarafından ağırlandılar.