İSTANBUL’DA İSG EĞİTİMİ

26 Ekim 2015
Sendikamızın İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi-2 kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ile Sendikamız tarafından ortak düzenlenen eğitim programına, İstanbul Anadolu Yakası Şubemizin bağlısı Jandarma Tedarik Merkezi Depolar Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığı işyerleri ile devam edildi.

Jandarma Tedarik Merkezi Depolar Komutanlığı işyerinde 21 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen eğitim programı sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda 100 kişinin katılımıyla yapıldı. İlk oturumda Kışla Komutanı Jandarma Bakım Albay Fevzi KIZMAZ ile Şube Başkanımız Emin GÖDEK’in açılış konuşmaları ile başlayan eğitim programında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan YAVUZ ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN sunumlarını yaptılar.

İkinci oturum ise Kışla Komutanı Jandarma Bakım Albay Fevzi KIZMAZ, Jandarma Tedarik Merkezi Depolar Komutanı Jandarma İkmal Albay Ersel ÖZER, ile Şube Genel Sekreterimiz Turgut FİDANCI’nın da katılımıyla yapıldı. Program, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan YAVUZ ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN sunumlarıyla tamamlandı.

Eğitim Programına 22 Ekim 2015 tarihinde ise Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığı işyerinde devam edildi. Tek oturumda 80 üyemizin katılımıyla gerçekleştirilen programda, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanı S.G. Kıdemli Albay Karani ALANKAYA, Şube Başkanımız Emin GÖDEK ve Genel Eğitim Sekreteri İbrahim KORKMAZ birer konuşma yaptılar. Program, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan YAVUZ ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN sunumlarıyla sona erdi.