İSKENDERUN’DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

7 Kasım 2014
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Sendikamızın ortak yürüttüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen eğitim programına,  İskenderun Şubemize bağlı işyerlerinde devam edildi.

5 Kasım 2014 tarihinde öğleden önce Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Bakım Onarım İstihkam Komutanlığı’nda gerçekleştirilen eğitim programına, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç, İskenderun Şube Yönetimimiz ve Deniz İstihkam Yarbay Sendar Yetim’inde aralarında bulunduğu işçi, subay, astsubay ve sivil memurlardan oluşan 100 kişi katıldı.

Şube Başkanımız Kenan Cerrahoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç’ın açılış konuşması ve Deniz İstihkam Yarbay Serdar Yetim’in selamlama konuşmaları ile başlayan eğitim programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan Yavuz ile Eğitim Müdürümüz Tarkan Zengin’in sunumlarıyla tamamlandı.

İskenderun’daki İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programına öğleden sonra Kara Kuvvetleri Komutanalığı 51’inci Bakım Merkez Komutanlığı’nda devam edildi. Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç ve Şube Yönetimimiz yanında, Fabrika Komutanı Bakım Albay Ünal Hoşgör, Destek Grup Komutanı Yarbay Oğuz Çeltikoğlu, Teknik Müdür Yarbay Bülent Arıöz’ün de aralarında bulunduğu subay, assubay, sivil memur ve üyelerimizden oluşan 250 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programının açılış konuşmalarını Fabrika Komutanı Bakım Albay Ünal Hoşgör ve Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç yaptı. Açılış konuşmalarının ardından eğitim programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan Yavuz ile Eğitim Müdürümüz Tarkan Zengin’in sunumlarıyla sona erdi.