İSKENDERUN ANT İSG EĞİTİMİ

15 Mayıs 2015
Sendikamızın İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ile Sendikamız tarafından ortak düzenlenen eğitim programına, Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı (ANT) İskenderun işyerlerinde çalışan üyelerimizle devam edildi.

Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı 51’inci Bakım Merkezi Komutanlığı’nın ev sahipliğinde 14 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilen eğitim programına,  Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KILIÇ, ANT Başkanlığı İşçi Personel Şube Müdür Vekili Faruk ÜNSAL, ANT Doğu Bölge 1. İşletme Müdürü Şükrü ERDOĞAN, İskenderun Şube Başkanı Kenan CERRAHOĞLU ile birlikte Şube Yönetimi’nin de aralarında bulunduğu 70 ANT çalışanı katıldı.

Şube Başkanı Kenan CERRAHOĞLU’nun selamlama konuşması ile başlayan eğitim programının açılış konuşmasını Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KILIÇ yaptı. KILIÇ’ın konuşmasının ardından eğitim programına geçildi. Program,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan YAVUZ ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN sunumları ile tamamlandı.

Bu arada İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı öncesi Yöneticilerimiz, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı 51’inci Bakım Merkezi Komutanı Bakım Albay Ünal HOŞGÖR’e nezaket ziyaretinde bulundular.