İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ – 4

3 Haziran 2014
Milli Savunma Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sendikamızın ortak düzenlediği İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerin dördüncüsü 2 Haziran 2014 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’nda yapıldı.

Eğitim Programı, Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Başkan Bayram Bozal, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç, İşyeri Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Cevat Yazgılı, Eskişehir Şube Yöneticileri ile sabah 150, öğleden sonra 150 olmak üzere toplam 300 çalışanın katılımıyla gerçekleşti. 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Cevat Yazgılı ve Genel Başkanımız Bayram Bozal’ın açılış konuşmalarını yaptığı eğitim programı,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan Yavuz ile Türk-İş Eğitim Uzmanı Özcan Karabulut’un iş sağlığı ve güvenliğinin önemini anlatan sunumları ile tamamlandı.

Bu arada Genel Başkanımız Bayram Bozal, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç, Eskişehir Şube Başkanı Hasan Atak ile İşyeri Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Cevat Yazgılı öğle yemeğini işçi yemekhanesinde üyelerimizle birlikte yediler.