GÜVENLİK MERKEZ ŞUBE 1. OLAĞAN GENEL KURULU

11 Temmuz 2018

Güvenlik Merkez Şube 1. Olağan Genel Kurulu, 7 Temmuz 2018 tarihinde Genel Merkez Yöneticilerimiz ve Şube Yöneticilerimizin de katılımıyla Büyük Anadolu Otel’de yapıldı.

Divan Başkanlığına Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Divan Başkan Yardımcılığına Kocaeli Şube Başkanımız Turhan YILDIZ, Katip Üyeliğine Eskişehir Şube Başkanımız Şenol YILMAZ, üyeliklere ise Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Bekir TARHAN ve Adana Şube Başkanımız Erdal AKALIN’ın seçilmesiyle başlayan Güvenlik Merkez Şube 1’inci Olağan Genel Kurulu, şehitlerimiz ve iş kazasında hayatının kaybedenler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Açılış konuşmasını Şube Müteşebbis Heyeti Başkan Mustafa DERE’nin yaptığı Genel Kurul’da Genel Başkanımız delegasyona hitap etti.  Konuşmasına 15 Temmuz hain darbe girişimi, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtları başta olmak üzere vatan savunması için hayatını kaybeden tüm şehitlerimize rahmet dileyerek başlayan Genel Başkanımız BOZAL, Dünyada ve Türkiye’de sendikal hareketin ortaya çıkışı ve günümüzdeki sendikal mücadele hakkında bilgi verdi. BOZAL, konuşmasında siyasi irade baskısıyla örgütlenme anlayışının sendikal mücadelede yaşattığı olumsuzluklara da değindi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Güvenlik Merkez Şube Yönetimi şöyle belirlendi.

Şube Başkanı: Mustafa DERE

1. Başkan: Serkan ÖZTÜRK