GURUR TABLOMUZ BÜYÜYOR

25 Kasım 2015

Üyelerimiz, atölye çalışmaları yanında geliştirdikleri projelerle de milli savunma sanayine katkı yapmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul Tersane Komutanlığı’nda çalışan üyemiz Kurtuluş TERZİ, Yıldız/Kılıç 1 Sınıf Hücumbotların Yardımcı Makine Kontrol Kartlarının Modernizasyon Projesi ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sendikamız tarafından ödüllendirildi.

Üretimi durması nedeniyle yurtdışı temin imkânı da bulunmayan toplamda yaklaşık 2 milyon dolar tutan 5 gemiye ait 15 yardımcı makinenin emniyetli bir şekilde çalışmasını sağlayacak kartları projelendiren üyemiz Kurtuluş TERZİ, 25 Kasım 2015 tarihinde Sendika Genel Merkezindeydi. TERZİ’ye başarılı projesinden dolayı Genel Başkanımız Bayram BOZAL ve Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KORKMAZ tarafından ödül verildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Genel Başkanımız Bayram BOZAL, “Üyelerimiz dünden bugüne bir çok kez milli savunma sanayine katma değer üreten ciddi projelere imza atmış ve bizleri gururlandırmıştır. Kurtuluş TERZİ arkadaşımızın projesi de bunlardan biridir. İmkan verilmesi ve takdir görmesi halinde bu tür çalışmaların daha da artacağına inanıyorum” dedi.