Görev Şehidimiz toprağa verildi

6 Ocak 2012

Kırıkkale Yahşihan’daki TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesis Müdürlüğü TNT Atölyesi Eritme Kısmı’nda meydana gelen patlama sonucu şehit olan 4 üyemizden Salih Erkeç toprağa verildi.

Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nde yapılan askeri törenle ailesine teslim edilen Erkeç, Kırıkkale Atatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Salih Erkeç’in cenaze namazına  Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanı Korgeneral Ömer Necati Özbahadır, Kara Kuvvetleri 4’üncü Kolordu Komutanı Korgeneral İhsan Uyar, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şubelerimizden Başkan ve Yöneticiler  ile çok sayıda rütbeli personel ve üyelerimiz katıldı.

Cenazeye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere üst düzey isimler çelenk gönderdi.