GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULUMUZ SAKARYA’DA TOPLANDI

18 Ocak 2019

Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Yöneticilerimiz ve İl Temsilcilerimizden oluşan Genişletilmiş Başkanlar Kurulumuz, 18 Ocak 2019 tarihinde (bugün) Sakarya’da toplandı.

Genişletilmiş Başkanlar Kurulumuz toplantıda, Sakarya Şubemiz bağlısı Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 1’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün 20 Aralık 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan 481 sayılı kararname ile “25 yıllığına işletme hakkı devri” adıyla özelleştirme kapsamına alınması nedeniyle 19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da Sakarya Demokrasi (GAR) Meydanı’nda yapılacak büyük miting başta olmak üzere Sendikamızın bu konuyla ilgili eylemlilik sürecini değerlendirdi. Toplantıda, şube başkanlarımız ve temsilcilerimiz tek tek söz alarak 1’inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün özelleştirme kararı sonrası yaşanan süreçle ilgili görüşlerini paylaştılar.

Toplantıda ayrıca, 1 Mart 2019-1 Mart 2021 tarihleri arasında geçerli olacak Milli Savunma Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı işyerleri için yürütülecek 27. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmeleri başta olmak üzere Sendikamızın gündemindeki önemli konular da görüşüldü.