GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULUMUZ ELAZIĞ’DA

3 Şubat 2020

Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA, Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ ve Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, işyeri ziyaretleri kapsamında 3 Şubat 2020 tarihinde Elazığ’daydı.

Yöneticilerimiz, Elazığ İl Temsilcimiz Erhan ŞAMAN ile birlikte Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 54’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Burada ilk olarak Fabrika Müdürü Bakım Albay Alper ŞAHİN ile makamında görüşen Yöneticilerimiz, daha sonra Bakım Albay ŞAHİN nezaretinde atölye ziyaretleri yaparak üyelerimizle tezgâhları başında bir araya geldiler.

Yöneticilerimiz öğle yemeğini de işveren vekili ve üyelerimizle işçi yemekhanesinde yediler.  Yemekte üyelerimize hitaben bir konuşma yapan Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da yaşanan deprem nedeniyle geçmiş olsun ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileklerini paylaştı.

Genel Başkanımız SOYDAN, konuşmasında ayrıca Sendikamızın örgütlü olduğu Adana/İncirlik, Ankara ve İzmir’de ABD Merkezli Vectrus Şirketinde çalışan 890 üyemizin 439’unun iş akdi feshi karanının iptali için Türk Harb-İş Sendikası olarak yürütülen eylemlilik süreci hakkında da üyelerimize bilgi verdi.