GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZ İZMİR’DE-1

27 Kasım 2019

Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN, Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA, Genel Sekreterimiz Yaşar YAVUZ ve Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, işyeri ziyaretleri kapsamında İzmir’deydi.

Genel Merkez Yöneticilerimiz, İzmir’de 26 Kasım 2019 tarihinde İzmir Şube Yöneticilerimizle birlikte ilk olarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İzmir Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı’na ziyarette bulundular. Burada İşyeri Komutanı Deniz Albay Bozkurt Kutluğ ŞENSOY ile makamında görüşen Yöneticilerimiz,  üyelerimizle de bir toplantı gerçekleştirdiler.

Yöneticilerimiz İzmir’deki programlarına İzmir Tersane Komutanlığı ziyaretleriyle devam ettiler. İzmir Tersane Komutanı Deniz Kıdemli Albay Korkut ŞEN Yöneticilerimizi makamında ağırladı. Deniz Albay Refik BERK ve Deniz Albay Bülent YILMAZ’ın da hazır bulunduğu görüşmeni ardından Yöneticilerimiz, atölye ziyaretleri gerçekleştirdiler. Yöneticilerimiz ve işveren temsilcileri öğle yemeğinde de işçi yemekhanesinde üyelerimizle birlikteydiler. Yöneticilerimiz İzmir Tersane Komutanlığı’ndaki programlarında üyelerimizle çay molasında da bir araya gelerek sohbet etme fırsatı da buldular.

Yöneticilerimiz aynı gün İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı’na da ziyarette bulundular. Burada İşyeri Komutanı Sahil Güvenlik Albay Ayhan ÜLGER ile makamında görüşen Yöneticilerimiz, üyelerimizle atölyelerinde bir araya geldiler. Üyelerimizle gerçekleşen toplantıda ise Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN bir konuşma yaparak Sendikamız ve çalışma hayatının gündemindeki konularla ilgili bilgilendirmede bulundu.