GENEL BAŞKANIMIZ BOZAL İFTAR PROGRAMI İÇİN MUĞLADAYDI

12 Haziran 2017

Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Muğla İl Temsilciliğimiz tarafından düzenlenen iftar programında İl Temsilciliği bağlısı işyerlerinde çalışan üyelerimizle bir araya geldi.

9 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşen iftar programında, Genel Başkanımız BOZAL üyelerimizle hitaben bir de konuşma yaptı. Konuşmasına “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu kurtuluş olan mübarek Ramazan ayı hayırlara vesile olsun” diyerek başlayan Genel Başkanımız BOZAL, “Bu mübarek ayın hürmetine en büyük insanlık suçu olan terör ile savaşlar ülkemizde, bölgemizde ve tüm dünyada sona ersin” dedi.

Milli Savunma ve İçişleri Bakanlığı’nda yeniden yapılanma sürecine de değinen BOZAL, bu sürecin çalışanlar ve ülkemiz için güzel sonuçlar doğurmasını diledi. Konuşmasında Sendika olarak Milli Savunma Sanayimizin önemi ve Milli Savunma Sanayi çalışanlarının milli ekonomiye katkılarını her platformda dile getirdiklerini anlatan BOZAL, “Sendika olarak savunma sanayinin ve savunma çalışanlarının önemine dikkat çekmek amacıyla yaptığımız panellerimizi yeni dönemde de devam ettirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Genel Başkanımız BOZAL, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı Jandarma ve İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik 26. Dönem ve ANT 9. Dönem toplu iş sözleşmeleri de değinerek, “TİS‘de ülkenin içinde bulunduğu zor durumu gerekçe göstererek ücret artışının düşük tutulması, sadece emeği ile ülkesine hizmet eden değil, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi vatanı için her zaman ve zeminde canını ortaya koymaktan çekinmeyen emekçinin kabulü olamaz” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmasında İş Sağlığı ve Güvenliği konusuna da değinen BOZAL, “İşyerlerimizde alın teri dökerken şehit olan arkadaşlarımı rahmetle anıyorum. 26 Nisan 2014 tarihinde gemi boyama sırasında meydana gelen patlamada Sadettin Tuzcu kardeşimizi (henüz yaşını doldurmamış evladını babasız bırakarak ) son yolculuğa uğurladık. Acısı içimizde derin yaralar açtı.  Bu kardeşimiz üzerinden bir takım hesabı olanlar bu yaralarımızı daha da derinleştirdi” dedi.  Genel Başkanımız BOZAL, konuşmasını Ramazan Ayı ve sonrasındaki bayramı kutlayarak tamamladı.