ERZURUM’DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

12 Eylül 2014
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Sendikamızın ortak yürüttüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen eğitim programına,  Erzurum Şubemize bağlı işyerlerinde devam edildi.

11 Eylül 2014 tarihinde öğleden önce Kara Kuvvetleri Komutanlığı 55’inci Bakım Merkezi Komutanlığı’nda yapılan eğitim programına, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İlbeyli, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim Kılıç, Erzurum Şube Yönetimi, Fabrika Komutanı Bakım Yarbay Kadir Küpçü, Grup Destek Komutanı Bakım Binbaşı Ahmet Tümay ile subay, astsubay, memur ve üyelerimizden oluşan 200 kişi katıldı.

Eğitim Programı, Şube Başkanı Sefa Yılmaz’ın selamlama konuşması ile başladı. Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İlbeyli’nin açılış konuşması ile devam eden program, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan Yavuz ile Eğitim Müdürümüz Tarkan Zengin’in sunumlarıyla tamamlandı.

Erzurum’daki eğitim programının öğleden sonraki bölümü ise Tedarik Bölge Başkanlığı’nda gerçekleşti. Subay, astsubay, memur ve işçilerin oluşturduğu yaklaşık 50 katılımcı ile yapılan eğitim programı Mali Yönetim ve Kontrol Şube Müdürü Albay Salih İlker Saylam’ın konuşması ile başladı. Şube Başkanımız Sefa Yılmaz’ın selamlama konuşması, ardından Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İlbeyli’nin açılış konuşması ile devam eden eğitim programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan Yavuz ile Eğitim Müdürümüz Tarkan Zengin’in sunumlarıyla sona erdi.