ERZURUM ŞUBE İSG EĞİTİMİ

5 Haziran 2015
Sendikamızın İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ile Sendikamız tarafından ortak düzenlenen eğitim programına, Erzurum Şubemizin örgütlü olduğu İçişleri Bakanlığı’na bağlı Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı çalışanları ile devam edildi.

4 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen eğitim programı, Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KILIÇ, Erzurum Şube Başkanımız Sefa YILMAZ, Şube Yönetimi ile Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Personel Şube Müdürü Jandarma Personel Binbaşı Murat ÖZÜAK, Personel Şube Müdürlüğü Özlük Kısım Amiri Jandarma Personel Yüzbaşı Yekta KARAKOÇ, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı İşyeri Temsilcimiz Turgay ONAT ve Van İl Jandarma Komutanlığı İşyeri Temsilcimiz Mahmut IŞILDAR’ın da aralarında bulunduğu üyelerimiz, subay, astsubay ve sivil memurlarından oluşan 100 kişinin katılımıyla yapıldı.

Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Personel Şube Müdürü Jandarma Personel Binbaşı Murat ÖZÜAK ile Genel Eğitim Sekreterimiz İbrahim KILIÇ’ın açılış konuşmalarıyla başlayan eğitim programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan YAVUZ ile Eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in sunumları ile tamamlandı.