ERDEK İŞYERİ ZİYARETİ

16 Haziran 2022

Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA ve Balıkesir İl Temsilcimiz Tahir AYDOĞDU, 15 Haziran 2022 tarihinde Erdek’te işyeri ziyaretleri gerçekleştirdiler.

İlk olarak İşyeri Temsilcimiz İsmail SULAR ile birlikte Deniz Kuvvetler Komutanlığı Erdek Onarım Destek Komutanı Deniz Kıdemli Albay Enver UÇAR, makamında ziyaret edildi. İşletme Amiri Deniz Kıdemli Binbaşı Volkan Kadir ÖZBİLİR’in de hazır bulunduğu ziyaretin ardından Erdek Onarım Destek Komutanlığında görev yapan üyelerimizle bir araya gelindi. Burada Genel Başkan Yardımcımız KARACA, üyelerimize Sendikamızın gündemindeki konularla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Hasan KARACA ve Balıkesir İl Temsilcimiz Tahir AYDOĞDU aynı gün Erdek Karargâh Kıtalar Destek Komutanlığına da ziyaret gerçekleştirdiler. Yöneticilerimiz İşyeri Temsilcimiz Selmin KEÇECİ ile birlikte Deniz Asteğmen Mehmet Kadir GÖZLEMECİ nezaretinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde, Erdek Karargah Kıtalar Destek Komutanlığında görev yapan üyelerimizle bir araya geldiler.