Gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan ve gerçekten çok zor geçen bir yılı daha geride bırakırken, büyük umutlarla yeni yılı karşılıyoruz.
Yeni yılda, ülkemizi hedeflerine ulaştırmak ve hiç şüphesiz sorumluluğunu baş tacı ettiğimiz üyelerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve hak ettikleri değeri görmelerini sağlamak için daha çok çalışacağız.
Geçmişe takılı kalmadan, yaşanılanlardan kendimize ders çıkartarak yeni bir yılı karşılarken, 2025 yılının emeğin yüceldiği, emekçinin el üstünde tutulduğu bir yıl olmasını temenni ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2025 yılının başta üyelerimiz olmak üzere; ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diliyoruz.
Türk Harb-İş Sendikası
Genel Merkez Yönetim Kurulu