Elazığ Şube İşyerleri Ziyareti

1 Haziran 2012
İşyeri gezileri, Elazığ Şube bağlısı işyerleri sürdürüldü

Genel Merkez Yöneticimiz işyeri gezilerine Elazığ Şubesi bağlısı işyerleri ile devam etti. Genel Başkan Bayram Bozal, Genel Sekreter Haldun Kurubacak ve Genel Eğitim Sekreteri Hamza Akyüz’den oluşan Genel Merkez Yöneticileri ile Şube Başkanı Nihat Akpolat ve şube yöneticileri, 17 Mayıs 2012 tarihinde ilk ziyaretlerini Malatya ilindeki ANT Başkanlığı’na bağlı işyerlerine yaptılar. ANT Doğu Bölge Müdürü Cumaali Öztürk ile görüşen yöneticilerimiz, Öztürk’ün nezaretinde ANT Başkanlığı’na bağlı işyerlerini gezdiler. İşyeri gezileri sırasında ağaç dikme törenine katılan yöneticilerimiz, burada birer ağaç da diktiler. Genel Başkan Bayram Bozal, öğle yemeğinde yemekhanede işçilere hitaben bir de konuşma yaptı.

ANT Başkanlığı’na bağlı işyerleri gezisinin ardından Lojistik Destek Komutanlığı ziyaret edildi. Genel Merkez Yöneticilerimiz burada da LYM Amiri İkmal Binbaşı Mehmet Solak ile görüşülüp, üyelerimizle de tezgahları başında bir araya geldiler. Yöneticilerimiz aynı günün akşamı Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a da nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel Merkez Yöneticilerimiz 18 Mayıs 2012 tarihinde ise 54. Bakım Merkezi Komutanlığı’nı ziyaret ettiler. 54. Bakım Merkezi ziyaretinde ilk olarak işyeri komutanı Alb İsmail Amanvermez ile görüşen yöneticilerimiz, Alb Amenvermez’in eşliğinde atölyeleri tek tek dolaşarak üyelerimizle tezgah başında bir araya geldiler. Genel Başkan Bayram Bozal, işçi yemekhanesinde bir araya geldiği işçilere hitaben de bir konuşma yaptı.