DEPREM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ANMA PROGRAMI

18 Ağustos 2015
Yüzyılın felaketi olarak değerlendirilen Marmara Depreminde kaybettiğimiz 137 üyemiz için, depremin 16. yıldönümünde Kocaeli Şubemiz anma programın düzenlendi.
17 Ağustos 2014 tarihinde Gölcük Anıt Park’ta düzenlenen anma programına, Gölcük Kaymakamı Adem YAZICI, Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin GÜLLÜ, Gölcük Müftüsü Mehmet YAZICI, Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Genel Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, Kocaeli Şube Başkanımız Turhan YILDIZ ve Şube Yönetimi başta olmak üzere bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ile Tersane Komutanlığı çalışanları katıldı. Anma etkinliğinde, Kocaeli Şube Başkanımız Turhan YILDIZ, kısa bir konuşma yaparak deprem şehitlerine rahmet dileklerinde bulundu.
Gölcük Müftüsü Mehmet YAZICI’nın Yasin-i Şerif ve üyelerimiz tarafından yapılan 23 hatmin duasını okuduğu anma etkinliğinde, katılımcılara deprem şehitleri için hazırlatılan helvalar ikram edildi.