DEM-HAR-YOL KOOPERATİFİNİN 460 DAİRESİ SAHİPLERİNİ BULDU

20 Mart 2021

Sendikamız ile Demiryol-İş ve Yol-İş sendikalarının Afyonkarahisar temsilcilikleri tarafından kurulan Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifinin 460 dairesi kura ile sahiplerini buldu.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY ile Genel Başkanımız Alaattin SOYDAN’ın da aralarında bulunduğu sendika yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla 20 Mart 2021 tarihinde kura çekimi töreni gerçekleştirildi. Törene Afyonkarahisar Valisi Gökmen ÇİÇEK, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim YURDUNUSEVEN ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali TEMİZ de katıldı.

Törende konuşan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, Türk milletinin zor bir coğrafyada yaşadığına dikkat çekerek “100 yıl evvel de 200 yıl evvel de düşmanımız vardı, bugün de var. Dışarıda da içeride de var. Onun için beraber olmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Türkiye’nin kendisinden başka dostu olmadığına işaret eden ATALAY, sözlerini şöyle tamamladı:

“Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun 1 milyon 200 bin üyesi var. 6 milyonluk bir aileyiz. Türkiye’nin bütün bölgeleri bu ülke için şehit verdi. Hala vermeye devam ediyor. Bu bölgede Yunanlıların yaptıklarını dedelerimiz, atalarımız anlattı. Onun için biz birbirimize sarılmak, beraber olmak mecburiyetindeyiz. Sandığa gittiğinizde kime istiyorsanız ona oy verin ama o ana kadar bu ülkeden yana olmak mecburiyetimiz var. Devletten yana olmak mecburiyetimiz var. Onun için yan yana geldiğimiz zaman aşamayacağımız problem olmaz.”