CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

28 Ekim 2019

İstiklal Mücadelemizin Komutanı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadeleriyle “Temeli büyük Türk milletinin ve onun kahraman evlâtlarından mürekkep büyük ordumuzun vicdanında, akıl ve şuurunda kurulmuş” Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. yılını kutluyoruz.

Birlik, beraberlik ve büyük bir mücadele azmiyle tarihte eşine rastlanmayacak bir zaferin neticesinde kurulan Cumhuriyetimiz, ecdadımızın bizlere bıraktığı en büyük emanettir.

Bu millet kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak için varlığına yönelik her türlü tehdidi ortadan kaldırma kararlılığını her zaman ve zeminde göstermiştir. Son dönemde 15 Temmuz alçak darbe girişimini gerçekleştiren hainlere karşı verdiği mücadele ile güney sınırımızda oluşturulmak istenen terör koridorunu ortadan kaldırmaya yönelik Barış Pınarı Harekâtı aynı milli şuurla gerçekleştirilmektedir.

Milletimizin bu kararlı duruşu karşısında, Türkiye Cumhuriyetimizin bağımsızlığına, milli iradeye, huzur ve kardeşlik iklimine kast eden hain terör örgütü ile işbirlikçileri, kirli emellerine asla ulaşamayacaktır.

Büyük Önder Atatürk’ün “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek sizlersiniz” sözünü düstur edinerek ecdadının emaneti Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah içinde sonsuza kadar yaşatmak için büyük gayret gösteren bu millet, ülkemiz üzerinde hainlerin kurduğu sinsi planları birlik ve beraberlik içinde hareket ederek her daim bozmasını bilecektir.

Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. kuruluş yıldönümünde, ülkemizin aydınlık yarınları için canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anarken, yüce milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerle kutluyoruz.