CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

28 Ekim 2020

Milletimizin inanç, iman ve yılmaz bir iradesinin eseri olan Türkiye Cumhuriyetimizin 97. yılını kutluyoruz.

Emperyalist güçlerin tarihten silmek istediği bir milletin, birlik, beraberlik ve mücadele azmiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti; vatanına canıyla, kanıyla sahip çıkan ecdadımızın bizlere bıraktığı en büyük emanettir.

Milletimiz, her karış toprağı şehit kanı mühürlenmiş bu emanete, Kurtuluş Mücadelemizin Lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır”  sözleriyle kurduğu ülküde ebediyen sahip çıkacaktır.

Bu vatanın evlatları, ülkemizi huzur ve refah içinde aydınlık yarınlara ulaştırmak için mücadele verirken, Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etmek isteyen alçaklar ve onların destekçileri sinsi planlarını hayata geçirmek için fırsat kollamaktadır.

Ülkemizdeki barış, huzur ve kardeşlik iklimini yok etmek isteyen alçaklar, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da kirli emellerini gerçekleştirme girişimleri karşısında yüce Türk Milletini bulacaktır.

Hiç kuşku yok ki her zaman ve zeminde ülkesine sahip çıkan milletimiz, gelecekte de bu ülke için el birliğiyle çalışarak, Türkiye Cumhuriyetini huzur ve refah içinde sonsuza kadar yaşatacaktır.

Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. kuruluş yıldönümünde, ülkemizin geleceği için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve Kurucu Cumhurbaşkanımız Büyük Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anarken, yüce milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerle kutluyoruz.

Türk Harb-İş Sendikası

Genel Merkez Yönetim Kurulu