BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’Ü SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

9 Kasım 2021

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlamanın 83’üncü yıldönümünde saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Varlığımıza kasteden emperyalist devletlere karşı bağımsızlık ateşini yakarak büyük bir zafer kazanılmasına liderlik eden Atatürk, bu zaferin ardından kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile Milletimizin kendi vatanında, Ay Yıldızlı Bayrağının altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Büyük Önder Atatürk, İstiklal Mücadelemizdeki ülküsü ile sadece milletimiz için değil tüm mazlum milletler için hürriyet ve bağımsızlığa giden yolun rehberi olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti’ni “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözleriyle Milletine emanet eden Atatürk’ün, bu emanetini korumak ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak bizlere düşen en büyük görevdir.

Türkiye Cumhuriyeti’ni yücelterek sonsuza kadar korumayı ilke edinen Necip Milletimiz, bağımsızlığımıza ve egemenliğimize yönelik saldırılara her şartta ve koşulda karşı koyarak Ata’sının vasiyetini yerine getirmektedir.

Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Yönetimi olarak, ebediyete yolculuğunun 83’üncü yıldönümünde Büyük Önder Atatürk’ü, onun şahsında  silah arkadaşlarını ve milli mücadelenin tüm kahramanlarını, bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.