BOR İŞYERİ ZİYARETİ

25 Nisan 2014
Genel Merkez Yöneticilerimiz, işyeri ziyaretleri ile üyelerimizle buluşmaya devam ediyor. Genel Başkanımız Bayram Bozal ve Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İlbeyli, 24 Nisan 2014 tarihinde Bor Şubemize bağlı işyerlerini ziyaret etmek için Niğde’deydi.
Yöneticilerimiz, Bor Şube Başkanı Ali İhsan Daş ve Şube Yönetimi ile birlikte ilk olarak  Şehit Nuri Pamir Kışlası Kışla Komutanı Kıdemli Albay Fatih Dağlı’yı makamında ziyaret etti.  Ardından Kıdemli Albay Dağlı nezaretinde işyerlerini ziyaret eden Yöneticilerimizin ilk durağı 21’inci Ana İkmal Merkezi Komutanlığı oldu. Burada atölyeleri dolaşarak üyelerimizle buluşan Yöneticilerimiz, daha sonra 7’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’nı ziyaret etti. 7’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı atölye ziyaretlerinde Yöneticilerimize Teknik Müdür Yarbay Reha Oğuz da refakat etti. Yöneticilerimiz, işçi yemekhanesinde de üyelerimizle buluştu. Genel Başkanımız Bayram Bozal, toplantı salonunda da üyelerimizle biraraya gelerek onlara hitaben bir  konuşma yaptı.