BAŞKENT ŞUBE TEMEL ÜYE EĞİTİMİ-7

19 Kasım 2018

Başkent Şubemiz bağlısı Samsun İl Temsilciliği işyerlerinde çalışan 200 üyemiz için 17 Kasım 2018 tarihinde temel üye eğitim düzenlendi.

Genel Başkanımız Bayram BOZAL, Genel Başkan Yardımcımız Yüksel İLBEYLİ, Genel Sekreterimiz Yavuz KOÇAK, Genel Mali Sekreterimiz Haldun KURUBACAK, Başkent Şube Yöneticilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programının açılışını Samsun İl Temsilcimiz Erdal ÇAVUŞ yaptı.

Başkent Şube Mütevelli Heyeti Şube Başkanımız Alaattin SOYDAN kısa konuşmasının ardından Genel Başkanımız Bayram BOZAL, katılımcılara hitap etti. BOZAL, konuşmasında, milli savunma işyerlerinde yeniden yapılanma ve işyerlerimize yeni işçi alımı, 2019 yılında gerçekleştirilecek toplu iş sözleşme görüşmeleri ile enflasyon artışı nedeniyle ücretlerde yaşanan erime başta olmak üzere çalışma hayatı ve ülke gündemindeki önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Program, eğitim Müdürümüz Tarkan ZENGİN’in  “Türkiye’de Sendikal Hareket” başlıklı sunumuyla tamamlandı.